Share Fresh Stories - ourmosaic.org

Login
username
password
/
Register
Username
Password
Confirm Password

Ingen fara! Pavards världsvåg förlänger Frankrikes seger – fotbollströjor,xxl fotboll,vintage tröjor        https://www.kopafotbollse.com/ingen-fara-pavards-varldsvag-forlanger-frankrikes-seger/

Den 28 mars mötte Frankrike Irland på bortaplan i grupp B i den europeiska kvalturneringen. Den totala styrkan hos de två lagen är inte dålig, de två sidorna stalemate fram och tillbaka, målet har inte kunnat träffa den andra sidan av målet, tills spelet strax efter starten av den andra halvleken, Irland försvaret kryphål, Pavard box gjorde en världsvåg, ta ledningen, och slutligen Frankrike hålla målet 1V0 för att vinna spelet, inledde Europacup-kvalet två raka segrar. Frankrike tröja 2023 fick också heta försäljning.

Irlands defensiva strategi är mycket bra, i kombination med spelarnas fysiska kvalitet och höga kampvilja, så även det franska lagets utmärkta anfall och försvar är fortfarande lite knepigt. Irland studerade Frankrikes anfallsegenskaper så väl och försvarade sig så tätt att Frankrike inte kunde besegras. Mouani hade en chans att skjuta rakt i den åttonde matchminuten, men han valde att gå förbi målvakten och förde bollen nära underlinjen, men den blockerades av målvakten och han kunde bara passa bollen till Giroud bakom honom, som slösade bort en chans att skjuta rakt när hans skott blockerades. På samma sätt, i den femtonde minuten, parerades Mbappes skott av försvaret, vilket visar att det irländska försvaret var mycket försiktigt. Frankrike hade sedan flera skott på mål som parerades, medan irländarna hade få skottchanser. Matchen slutade lugnt i den första halvleken.

I den femtionde minuten avlyssnades Frankrikes passning av Irland, och i samband med passningen kunde Frankrikes Pawar stjäla bollen, och Pawar kunde slå bollen rakt in i nättaket! Pavards mål var så avgörande att det bröt balansen! Hela publiken jublade och Pavard firade med en passionerad knäböj. Efter ett kort firande återgick Frankrike till ett spänt spel och vågade inte slappna av av rädsla för att förlora denna hårt förvärvade poäng. Frankrike hade ytterligare två chanser att komma in i motståndarens mål, men båda slogs av målvakten, synd! Den irländska sidan gjorde nödändringar, men de kunde inte bryta igenom den franska dörren, och Frankrike vann till slut matchen utan risk.

Men den här matchen presterade Frankrikes huvudspelare Mbappe inte särskilt bra, kan vara inför några matcher att prestera för hårt, den här matchen lite trött. Men det spelar ingen roll, Frankrike vann slutligen matchen, jag tror att Mbappe kommer att bryta ut den heta staten bakom. Om du också gillar fotboll, välkommen till vår hemsida för att köpa Billiga Fotbollströjor!

 Read the full article on https://www.kopafotbollse.com/ingen-fara-pavards-varldsvag-forlanger-frankrikes-seger/

Comments (0)
The comment function of this article has been turned off